logo

rancsretenovic@gmail.com

+381638293088

Kao porodica smo se preselili iz grada u selo i tu rastemo i gradimo naš život. To je i ono što Vama nudimo...deo našeg života na selu. Da li ste raspoloženi za tišinu uz knjigu u zelenom ambijentu ili da se jurite sa decom, igrate lastiš, odbojku, košarku...timarite, mazite, hranite našu kobilu Dobrilu ili nešto treće...bitno je da možete da birate i kreirate svoj odmor.

Leti možete da birate da idete na mnogobrojne bazene u banju Vrujci, Petnicu, banju Sanković koji se nalaze svega 10ak minuta kolima od nas. Blizina reke Ribnice i kanjon reke Gradac i boravak u prirodi pored njih je još jedna od mogućnosti koju možete da odaberete. U letnjem periodu, kad naša plantaža aronije rodi, slobodno možete šetati kroz nju i služiti se plodovima koje donosi.

Naši gosti vole da obiđu i manastire u okolini. Nama najbliži je manastir Ribnica, a zatim manastir Ćelije, Pustnja, Lelić, Jovanja i mnogi drugi. Divčibare kao veliki turistički centar je izuzetno interesantan u bilo koje doba godine. Dve staze za skijanje, prostranstvo za šetnju, brojni vodopadi, letnji festivali su samo jedan mali deo mogućnosti koji nudi, a pola sata lagane vožnje su od našeg ranča. U ponudi imamo treking ture na Divčibarama, i druge turističke ture koje mogu da obuhvataju Mionicu ,Valjevo, Brankovinu, manastiri i mnoge druge. Tu smo i da ugostimo na kafi, čaju, domaćoj rakiji ili soku ako ste u prolazu.

Veličina našeg dvorišta omogućava i veća jednodnevna druženja, organizovanje jednodnevnog team bildinga. Kapacitet je do 50 osoba. Uz organizovanu laganu muziku na otvorenom, možete provesti dan u igri, sadnji drveća, igranju basketa, organizovanom ručku ili zajedničkoj pripremi i još mnogim aktivnostima. Takođe primamao organizovane turističke i planinarske ture na pauzi za kafu, čaj, užinu. Svaka organizacija izleta je individualna po Vašoj želji i zajedničkom dogovoru uz obaveznu rezerervaciju termina.

Vaši domaćini Ivana i Dragan

Šta sve nudimo

Otkrijte Šta sve nudimo

Besplatan parking
Wi-Fi
Dopušteni kućni ljubimci
Lokalni izleti